popis: Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou. A keďže suši bar ponúka omnoho viac, pridali sme osobitnú kapitolu s chutnými jedlami, počnúc miso polievkou až po kuracie jakitori! autor/autori: Dusyová, Tanjavydal: Ikar, 2010číslo produktu: 10205518dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Dezertná forma je unikátna vrúbkovaná forma na výrobu rôsolov a paštét, je možné ju použiť i ako unikátnu servírovaciu misu.
Rozmery výrobku:
Obsah: 1,5 l
Priemer: 24 cm
Výška: 8 cm
Popis výrobku:
Postup prípravy:
Nasaďte vrúbkovanú pokrievku na formu, potom formu vypláchnite studenou vodou alebo ľahko vytrite olejom. Formu naplňte, zavrite druhou pokrievkou a nechajte vychladiť. Potom odoberte veľkú pokrievku a preklopte formu, nechajte stáť približne 15 minúť pri izbovej teplote. Najskôr oddeľte opatrne vrúbkovanú pokrievku, tým zaistíte, že si hotový aspik zachová po odobratí zvyšnej formy dokonalý tvar so všetkými detailmi, potom snímte formu.
Vrúbkovanie formy umožňuje pravidelné porciovanie hotového aspiku. Ak chcete menší aspik, stačí naplniť formu len do polovice.
Možnosti použitia:
Dezertnú formu môžete použiť na prípravu najrôznejších pikantných pien alebo aspikov, môžu byť s tuniakom, kuracím mäsom, šunkou, syrom. Stred je možné naplniť paradajkami, uhorkovým alebo hlávkovým šalátom. Sladký aspik alebo penu môžete pripravovať napríklad deťom, stred naplníte ovocím, šľahaným krémom, karamelom s čokoládou.
Pomocou Dezertnej formy môžete tiež tvarovať varenú ryžu alebo kurací šalát.
popis: Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.autor/autori: Wilsonová, Annevydal: Slovart, 2004číslo produktu: 10076100dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.
popis: Jemné krémové, ale aj chrumkavé, korenisté a pikantné, s paradajkami a bylinkami, krevetami a kuracím mäsom, studené alebo teplé. Nové recepty na crème brulée a panna cottu vás nadchnú novými chuťami a neuveriteľnými kombináciami. Zažite aj vy chuťovú revolúciu!
Vyše 50 kreatívnych receptov.
Od sladkých až po lahodne pikantné.
Nové variácie klasických dezertov.
Teraz aj ako niečo malé na zahryznutie a ako predjedlo.
Neuveriteľne jednoduchá príprava.
Pozor, návykové!autor/autori: Sanderová, Jettevydal: Ikar, 2016číslo produktu: 10200971dodanie: v SR: od 2 €, pri objednávkach cez obooks.sk osobný odber 2x Bratislava (0 €), na 500+ PickUp pointoch (od 2 €) ; v ČR: dodanie od 75 Kč a osobný odber v 2000+ miestach; v EU a svet: platba vopred, poštovné podľa váhypoznámka: Fotografia je ilustračný obrázok, použitý produkt môže vykazovať známky menšieho, alebo väčšieho použitia, nemusí mať prebal ak ho mal pri výrobe, prílohy a odnímateľné časti. Poskytujeme plnú záruku na vnútro knihy, t.j. je prevedená ručná kontrola chýbajúcich strán a ich čistoty.